OM OSS

 

Kristian Holo

Landskapsarkitekt
Anleggsgartnermester
Anleggsgartnertekniker

 

tlf: (+47) 97 15 10 00

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Jørgen Holo

Sivil Industridesigner MNID
Landskapsdesigner
Drone / 3D spesialist

 

tlf: (+47) 99 33 11 00

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

   

 

 

Teknisk kompetanse

Vi har en unik tverrfaglige kompetanse innen landskapsarkitektur og design, med vekt på tekniske løsninger innen konsept og realisering. Med svært høy teknisk kompetanse innen anleggsteknikk, lang erfaring innen prosjektering og svært god kunnskap innen CAD og 3D, vektlegger vi løsninger som både er tiltalende og som kan bygges innen budsjett.

 

Ergonomi og UU

Vi setter alltid mennesket i sentrum. Våre omgivelser skal støtte og lette våre behov, både fysisk og psykisk. Et godt tilpasset miljø skal ha riktig grad av oversiktelighet både på dagtid og på kveld. Kontraster/harmonier brukes til å fremheve og samle elementer og skal spille på lag med universell utforming(UU) fra første stund. Lang erfaring fra møbeldesign kommer godt med i utviklingen av unike utemøbler. Vi har utviklet flere digitale verktøy for å raskt implementere og analysere fall og stigning. Vi bruker blant annet sanntidsvisualisering og VR for å digitalt teste ut konsepter i 1:1. Noe som gir en økt trygghet for både kunder og utvikler.

 

Bakgrunn

Vi er to brødre som kommer fra Holo gård i Bærum. Kristian er utdannet ved Landbrukshøyskolen på Ås (Nå NMBU) og Jørgen er utdannet ved Arkitektur og Designhøyskolen i Oslo (AHO). Vi har begge undervist mye i våre respektive fag og jobbet lenge som konsulenter.

information


  • Holoconsult
  • tlf: (+47) 97 15 10 00
  • mail: kristian@holoconsult.no  • Holoveien 16
  • 1341 Slependen
  • Akershus, Norge