Landskapsarkitektur og design

Landskapsarkitektur omfatter i praksis alle utendørs elementer som bidrar til å forme stedene vi ferdes. 

Planleggingen av et landskap handler om design, miljøvern, hensyn til alle årstider, stormvannledelse, ergonomi, universell utforming, økonomi, drift og vedlikehold. Dette er et tverrfaglig felt hvor våre bakgrunner virkelig kommer til sin rett.

 

Ved spesialdesignede utemøbler og elementer kan vi styrke anleggets unike særpreg og gjenkjennbarhet. Jørgens bakgrunn som industridesigner har i mange prosjekter ført til at designuttrykk og materialer fra bygg og omgivelser er videreført i utemøbler, som har styrket samhørigheten mellom bygg og uterom.

Kunnskap om ulike materialer og deres begrensninger er sammen med riktig fundamentering, nøkkelen til et vakkert anlegg med lang levetid.

 

Med god utforming av utendørsarealer, landskap, bymiljøer, utemøbler, landemerker og strukturer oppnår vi gode miljømessige, sosiale-adferdsmessige og/eller estetiske resultater. Vi jobber også med parker og rekreasjonsplanlegging, visuell ressursforvaltning, grønn infrastruktur, planlegging og bestemmelse, privat eiendom og boliglandskap, master, planlegging, styring og prosjektledelse.

Gjennom å kombinere systematisk undersøkelse av eksisterende sosiale, økologiske og jordforholdmessige prosesser med god utforming av inngrep får vi sammen med våre kunder de ønskede resultatetene.

 

 

information


  • Holoconsult
  • tlf: (+47) 97 15 10 00
  • mail: kristian@holoconsult.no  • Holoveien 16
  • 1341 Slependen
  • Akershus, Norge